Om oss

portrattHej! Vad kul att du hittat hit till oss och till himlamycketsverige. Hoppas att du, liksom vi, är nyfiken på allt det fantastiska som finns att upptäcka här i landet.

Vi som ligger bakom sajten heter Anna-Lena Ahlberg och Karin Löwencrantz. Till vardags jobbar vi i mediebranschen (som redaktör respektive AD) och snubblar då ofta över ställen som vi tycker är himla bra, och som vi gärna vill dela med oss av. Det kan vara allt från den udda butiken med de snygga prylarna till den lilla krogen som serverar närproducerad gourmetmat. Eller entreprenören som tar våra svenska produkter och hantverksmetoder till nya höjder. Vi är helt enkelt fascinerade över att det händer så mycket i Sverige just nu – framför allt utanför våra storstäder. Sverige har blivit hett.

Vad vi däremot saknade var en bra och snygg samlingsplats för den här typen av tips. Det blev startskottet för himlamycketsverige. Här listar vi våra favoriter men även bubblare som vi tycker ser spännande ut och som vi gärna vill besöka. Självklart är vi glada för allehanda kommentarer och tips på pärlor vi missat.

Hälsningar, Anna-Lena & Karin

 

Har du några drömställen du vill dela med dig av?
Tipsa oss gärna här. Vi publicerar ditt bidrag under Gästtipset.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande