Lisa Lemke öppnar nya krogen Aska

himlamycketsverige skriver om Prostens pizza i Skrea Backe, Falkenberg.

Matkreatören, kocken och entreprenören Lisa Lemke är i farten igen. Den populära restaurangen Prostens Pizza, som hon driver i hemmet tillsammans med familjen, får nu tillökning av Aska, en bbq-restaurang där allt ska göras från grunden. Till och med röken bygger de själva. Som namnet antyder är det eld, rök, glöd och aska som är tillagningsmetoden och råvarorna hämtas från omgivningen. På Instagram utlovar Lisa allt från southern bbq och kinesisk char till helgrillad rotselleri och sydafrikansk brai.

Aska är ett samarbete med ölbryggeriet The Pine Ridge Brewery och Globalize Food Truck – båda från Falkenberg. Premiären är satt till våren. Håll utkik på Facebook och hemsidan för mer information och bokning.

Anna-Lena

Skåneälskare vars hjärta klappar lite extra för trädgård och snygg design.

2 kommentarer

 1. Fruktansvärt bemötande! !!!!!!!!!!!!!!
  Går inte att nå dom på telefon. Hemsidan säger att det är öppet till kl 17 idag söndag 29/5. Cyklade dit, tog ca 30 min. Var där 15,45. Personal meddelar att maten är slut
  inga ursäkter alls. Får cykla till pizzeria istället. Mycket trevlig personal och god mat

  • Hej Anne
   Det var tråkigt att höra. Detta är tyvärr inget vi kan styra över. Vi tycker att det är ett intressant och spännande ställe det driver. Hoppas att detta bara var en engångsföreteelse. Tipsa oss gärna om du har något bra ställe du har besökt.
   MVH himlamycketsverige//Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.